Sacred

Tatuointi- ja lävistysstudiomme Sacred Tattoo & Bodypiercing sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Postiosoitteemme on Timpurinkuja 3, sisäänkäynti kävelykadun puolelta. Teemme sekä tatuoinnit että lävistykset ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella.

Liikkeemme hygienia on huippuluokkaa: kaikki käyttämämme neulat ovat kertakäyttöisiä, ja puhdistamme työvälineemme mekaanisesti ultraäänipesurilla ja steriloimme medikaalitason vakuumiautoklaavilla. Työvälineemme ovat siis steriilisti yksittäispakattuja, ja pakkaukset aukaisemme asiakkaan läsnäollessa. Myös itse studion puhdistamme päivittäin sekä aina jokaisen asiakkaan jälkeen.

Käyttämämme lävistyskorut ovat EU-direktiivien mukaisia ja markkinoiden parhaista materiaaleista valmistettuja (esimerkiksi titaani, niobium, bioplast ja PTFE). Valikoimiimme kuuluvat myös lasista, eksoottisista puulajeista, meripihkasta sekä tasojen 316 LMV ja 316 L kirurginteräksestä valmistetut korut, joita voidaan käyttää parantuneissa lävistyksissä. Samoin tatuointivärimme ovat turvallisia, ja myös ne ovat EU-direktiivien mukaisia.

Tatuoinneissa ja lävistyksissä on 18 vuoden ikäraja, joten varaa henkilöllisyystodistus mukaasi. Tosin mikäli asiakkaan huoltaja on läsnä, myös alle 18-vuotias voi hankkia tatuoinnin tai lävistyksen. Emme lävistä tai tatuoi alle 15- vuotiaita lainkaan. Päihtyneitä tai huumausaineiden vaikutuksen alaisia emme palvele emmekä myöskään tee poliittisia tatuointeja.

Suoritamme kaikki palvelut ajanvarauksella. Tatuointiajan varaus täytyy tehdä paikanpäällä. Veloitamme varauksen yhteydessä 50/ 100 euron suuruisen käsirahan. Meillä ei voi maksaa kortilla, joten varaa käteistä mukaasi.

Emme hinnoittele tatuointeja puhelimitse tai sähköpostin välityksellä, tule käymään paikanpäällä!